Alblasserwaard: Ammersche boezem

Ammersche boezem

Ammersche boezem

Een paar weken terug schreef ik in een blogbericht al dat ik een paar nieuwe mogelijke fotolocaties had gevonden. Voor 1 ervan was het gisteravond tijd om deze eens te bezoeken: de Ammersche boezem, nabij het dorpje Groot-Ammers. Iedereen kent wel de molens van Kinderdijk, met zijn hordes toeristen. Bij de Ammersche boezem heb je ook zo’n rijtje molens. Toegegeven: het zijn er maar vier, maar dat maakt de locatie niet minder mooi. En een stuk rustiger dan Kinderdijk 😉

Ammersche boezem

Ammersche boezem

Gisteravond was de avond dat ik besloot er even heen te rijden, en ik had er totaal geen spijt van. De zonsondergang was een waar spektakel in de lucht met werkelijk schitterend, bijna vuurrood licht. Je kan dus begrijpen dat ik als een dolle aan het heen en weer rennen was om een paar mooie plaatjes te pakken te krijgen…

Al met al, een aanrader deze plek!

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *