Las Vegas

Afgelopen zondag was het eindelijk tijd om richting Las vegas te rijden, waar we in het voor ons reeds wel oude vertrouwde MGM grand zouden overnachten. Via internet hadden we namelijk kamers kunnen boeken voor een redelijke prijs die per nacht zelfs nog onder ons budget zaten.

Het verblijf in Las Vegas worden eigenlijk vooral een paar dagen om te relaxen, een beetje lekker eten, een beetje voetbal kijken, een beetje ons geluk beproeven, een beetje drinken, een beetje bij het zwembad hangen en misschien nog wat dingen zoals naar de outlets of naar een pinball-hall-of-fame.

IMG_20140615_133744658

Gisteren hadden we echter nog wel even een ‘Moetje’. Marcha was er eind Mei namelijk achter gekomen dat de belasting voor de auto maar tot en met eind juni dit jaar was betaald, en dat het kenteken dus maar tot de 30e van juni geldig zou zijn. Ondanks dat het op het kenteken en op de sleutel stond, moet je het ook maar weten dat de cijfers 6-14 zoiets betekenen en dat je een serieus probleem kan krijgen als je daarna nog in de auto gaat rijden.

Voor ons dus reden om hier in Las Vegas even naar een locatie van Budget te gaan om uit te zoeken hoe we dit konden fixen.

Gezien de problemen die we eerder met de contracten van de auto hebben gehad, zetten we ons al een beetje schrap op wat er komen ging, aangezien we nog niet helemaal overtuigd waren of het nu wel echt goed geregeld was.

Na eerst bij een ‘verkeerde’ budget vestiging te hebben gestaan kwamen we aan op het vliegveld. Opvallend genoeg werden we best vlot en goed geholpen en was het geen probleem, en zo te horen was er niks aan de hand met de contracten. Al met al komt het er op neer dat we de oude vertrouwde Kia Optima hebben ingeruild voor een Nissan Altima. De laatste ziet er iets minder sportief uit dan de Kia, maar heeft wel nog iets meer ruimte. En dat is goed, want ruimte hebben we nodig deze reis 😉

10299042_329208977232072_583546922602891742_n
Voor de Kia, achter de Nissan

Nadat dit geregeld was zijn we nog even naar de Walmart gereden om nog wat inkopen te doen. Zo moesten we onder andere nieuwe gasflesjes hebben voor het kookstelletje, aangezien die bijna op is. Niet dat we die hier in Vegas gebruiken, maar het zo lullig zijn als we straks bij het bakken van vlees opeens zonder zitten…

Na terugkomst in het MGM besloten we eigenlijk gelijk om te gaan eten, wederom bij Wolfgang Puck. Marcha had wederom een steak, en Marcel had gekozen voor de gehaktballen met spaghetti (die overigens erg lekker was)
IMG_20140616_164725375
Marcha was wat minder overtuigd van haar gerecht. In eerste instantie vond ze het al minder lekker dan vorig jaar, en nu een dag later vraagt ze zich af of het uberhaupt wel goed was, aangezien ze de halve nacht kotsend boven de plee heeft gehangen. Of dit echter van het avondeten van gisteren kwam, of door de rotte sojamelk van gistermiddag of misschien toch de all-you-can-eat van eergisteren of dat ze misschien in het casino een buikgriepje heeft opgepikt: we zulllen het niet weten. In ieder geval is ze niet totaal van de leg en lijkt het alweer wat beter te gaan terwijl ik 3 verslagen schrijf ;-)Dit was voorlopig even weer het laatste bericht dat we schrijven. We blijven hier in ieder geval tot donderdag, zodat we in ieder geval morgen weer het Nederlands elftal kunnen kijken. Waar de weg ons daarna naartoe voert is nog een verrassing…

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *