Donderdag 23 juni

Vanmorgen hebben we rustig aan gedaan. Vanmiddag stond het Griffith Observatory poging 2 op het programma. Wat eigenlijk best wel leuk (en goed) is hier in Amerika, is dat veel musea gratis toegankelijk zijn. Het is er dan ook altijd redelijk druk.

Wat je in dit museum vooral ziet is van alles over het heelal, de aarde, en sterrenkunde. Erg interessant!

Oh ja, als we vannacht licht geven, dan weten we waardoor het komt

 

Om het af te leren nog maar wat uitzichten van de berg waarop we stonden.

 

 

Wat ook wel opvallend is, is dat de mensen hier echt best veel moeite doen om hun tuinen er goed uit te laten zien. In LA regent het niet vaak (alhoewel wij vanmorgen toch wat spettertjes hadden), en het is behoorlijk warm. Je ziet dus overal en nergens mensen (meestal tuinmannen) bezig met het sproeien van de tuin. Zelfs in de perken van de gemeente staan automatische installaties die ze besproeien. Je moet er wat voor over hebben, maar dan zie het er ook wel mooi uit.

Morgen is alweer onze laatste hele dag in LA, dan willen we de Queen Mary gaan bezoeken. Zaterdag stappen we in de auto op weg naar San Francisco, wat we in 2 dagen zullen rijden.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *