Noodweer in Alblasserdam

IMG_1251-HDR

Afgelopen donderdag was het een waar noodweer in Nederland. ’s Morgens werd ik al wakker gebeld door Marcha met de melding dat er een rolwolk boven Rotterdam hing. Helaas, toen ik de deur uit ging was deze al weg.

Na een hele dag slecht weer brak de lucht ’s avonds een beetje open met ook tegelijkertijd onweer en regen. Dit gaf een paar mooie mogelijkheden voor fotografie. Ik had geen zin om ver weg te gaan, dus het werd het Rijzenwiel vlakbij mijn huis. Zie hieronder de resultaten:

IMG_1224-HDR

 

Helaas begon het al vrij snel weer echt te stortregenen, en er barstte ook een onweer vlakbij het Rijzenwiel en de dijk los, dus ik vond het weer tijd om naar huis te gaan.

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *