Begin van de dag…

De afgelopen dagen was me terwijl ik ’s morgens van de parkeergarage onder het Malieveld (Den Haag) naar kantoor liep opgevallen dat de zon mooi recht achter de bomen stond en netjes tussen de bomen doorpiepte. Ik had vrijwel gelijk een mooie compo in mijn hoofd met invoerende lijnen en een zonnester, en daarom nam ik vanmorgen de camera maar eens mee naar het werk.

Onderweg naar het werk heb ik dus eerst nog wat plaatjes geschoten, en het was het waard. Ik heb ongeveer 80 mooie foto’s aan deze sessie overgehouden, het enige nadeel is dat ze allemaal ongeveer hetzelfde zijn 😛 Daarom hierbij voor een keertje eens 1 foto…

 

(Klik op de foto om hem te vergroten, hij ziet er dan een stuk beter uit…)

 

Malieveld

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *