Kinderdijk: een ander zicht erop

Zicht op Kinderdijk

Iedereen kent wel het wereldberoemde UNESCO-erfgoed te Kinderdijk met haar 19 windmolens. Echter, deze molens zijn naar mijn mening niet de enige mooie uitzichten in Kinderdijk. Ga je namelijk een beetje van het gebaande pad af, dan loop je het risico op een prachtig uitzicht op het dorpje Kinderdijk op de Lekdijk.

Reden voor mij om afgelopen weekend tijdens een storm- en regenachtige avond eens hierheen te gaan om met de camera mijn geluk te beproeven.

Zicht op Kinderdijk

Qua weersomstandigheden was het eigenlijk perfect rond zonsondergang: eerst nog kalm met uizicht op rustige luchten, maar naarmate het later werd kwamen er enkele stormwolken binnenrollen. Ik heb dus ook geprobeerd dit slechte weer duidelijk in beeld te brengen, en ik hoop dat dat gelukt is.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *