Weer eens een rondje Rotterdam…

Rijnhaven

Het is al weer een poosje geleden dat ik was wezen fotograferen in Rotterdam, ook al ligt het toch nog best dichtbij Rotterdam. Daarom besloot ik afgelopen Vrijdagavond hier weer eens heen te gaan, aangezien ze goed weer hadden voorspeld en ik een mooie blue hour verwachtte.

Ik besloot te parkeren op het Noordereiland, één van de plekken in het centrum van Rotterdam waar je nog gratis kan parkeren. Vanaf hier besloot ik naar de Rijnhaven te gaan lopen via de Spoorweghaven. De laatste is niet superspectaculair, maar biedt wel uitzicht op een mooi vormgegeven appartementencomplex en een hoge woontoren.

Spoorweghaven

In de loop van de middag trok de lucht helaas wel een beetje dicht met hoge nevel. Dit had gelukkig geen negatieve effecten op de zonsondergang, want na aankomst op de Rijnhaven had ik een paar prachtige kleuren op de horizon. Dit was weer eens wat anders dan de vorige keer toen ik hier was, want toen was het echt strak bewolkt en stonden de gebouwen zelfs voor een deel in de mist. Ook mooi, maar totaal anders.

RijnhavenAl

Al met al was het een geslaagde avond, en ik kwam terug met een paar schitterende platen van de skyline van de Wilhelminapier. Ik heb zowel met zonsondergang als in het blauwe uurtje toch wel een paar mooie platen kunnen schieten, al vond ik het stiekem toch wel jammer dat het nevelig was omdat ik eigenlijk had gehoopt op een shot met een ‘zonnester’; maar ja je kan niet alles hebben. Wellicht een volgende keer, heb ik toch een reden om nog terug te gaan 😉

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *