Publicatie

Een aantal weken geleden werd ik via Flickr benaderd door een Amerikaan, Dan, met de vraag of hij 1 van mijn foto’s mocht gebruiken voor een project van hem: een ebook over de mooiste bestemmingen in de VS. Hij vond mijn foto die ik een aantal jaren terug had gemaakt bij de WahWeap marina vlakbij Page, Arizona, goed genoeg om in het boek opgenomen te worden.

Wahweap marina #2 @ Lake powell

Nu een paar weken later is het ebook af, en de foto heeft hier ook een mooi plaatsje gekregen:

 

hidden gems southwest usa publicatie 1

 

Het gaat om het boek ‘Hidden gems of the Western United States’ door Daniel Gillaspia. Helaas is het boek voorlopig alleen in elektronische vorm verkrijgbaar via Amazon. Als ik het goed begrepen heb, heb je dan ook nog de ‘Kindle’-app nodig om het boek te kunnen downloaden en lezen.

hidden gems southwest usa publicatie 2

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Free Kindle Reading App
    Anybody can read Kindle books—even without a Kindle device—with the FREE Kindle app for smartphones, tablets and computers.
    To get the free app, enter your email address or mobile phone number.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *