Hellevoetsluis: het strand

Naast dat het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis bekend staat om zijn oude vestingstad gelegen aan het Haringvliet, is het ook bekend om zijn stranden. Vorige week ben ik weer eens naar het Hellevoetse strand gereden in de hoop wat mooie zonsondergang shots te kunnen maken. Helaas was ik vergeten rekening te houden met het getij, dus het was hoogwater met zonsondergang. Hierdoor kon ik helaas niet de shots maken die ik in gedachten had, maar ik keerde toch terug met een tweetal mooie foto’s waar ik best tevreden over ben.

Moraal van het verhaal: als je op pad gaat om te fotograferen aan de kust, dan kan het nooit kwaad om eens na te denken over het getij 🙂

IMG_9544

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *