Kinderdijk

Kinderdijk, de Zuid-Hollandse plaats in de Alblasserwaard met aan de ene kant polders zover je kijkt en aan de andere kant de suburbs van Rotterdam. Zat er geen rivier tussen, dan had je Kinderdijk ook gerust een Rotterdamse buitenwijk kunnen noemen 😉

Gelukkig is dat echter niet het geval, en heeft het plaatsje in ieder geval nog zijn prachtige molens in de natuurlijke omgeving weten te behouden. Ook al woon ik er praktisch om de hoek en kom ik er regelmatig, toch is het al een poosje geleden dat ik er met de camera ben geweest om zonsop- of ondergang te fotograferen. Afgelopen zondag deed ik dit echter wel, en kwam met de volgende plaatjes thuis.

Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken, ik zou zeggen geniet 🙂

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *