Wie zijn wij…

Marcel

me @ YellowstoneIn het dagelijks leven is Marcel werkzaam als testcoördinator bij een ministerie in Den Haag, maar in zijn vrije tijd is hij het liefst buiten om te genieten van zijn drie grootste passies: Fotograferen, reizen en wandelen (in willekeurige volgorde 😉 )

Bij voorkeur fotografeert hij rond zonsopgang en/of zonsondergang waardoor hij optimaal gebruik maakt van het mooiste licht. Zijn fotografie valt hierdoor te kenmerken als kleurrijk. Dit gaat echter niet altijd samen met zijn andere hobbies: wandelen en reizen. Aangezien hij tijdens een vakantie ook weleens de neiging heeft om lange wandeltochten te maken (soms zelfs meerdaagse!) is het zeker niet altijd te doen om alleen maar op deze tijden te gaan fotograferen. Daarom kan het dus ook voorkomen dat je op deze site ook foto’s tegenkomt van een ander moment op de dag. 😉

Mocht je specifieke vragen hebben aan Marcel, dan kan je gerust een reactie achterlaten of een mailtje sturen.

 

Marcha

Marcha is werkzaam bij een semi-overheidsorganisatie in de rol van senior tester. Naast het werk brengt ze haar vrije tijd het liefst door met een serie of film op Netflix (bij voorkeur van de genres Sci-Fi of Comedy). Verder houdt ze van lekker eten, sporten (tegenwoordig zijn dat voornamelijk hardlopen en disc golf, voorheen was het voornamelijk korfbal en fitness). Daarnaast haalt ze veel energie uit het schrijven van verhalen en artikelen.

Een andere hobby van Marcha is reizen. Over het algemeen heeft ze de voorkeur voor een warme bestemming, maar af en toe een bezoek aan een met sneeuw bedekt landschap mag ook niet ontbreken.

Reacties zijn gesloten.