Woensdag 22 juni

Vandaag was het in Long Beach behoorlijk bewolkt. Het plan was om naar Santa Monica beach te gaan. Omdat het de afgelopen dagen steeds rond de middag open trok, besloten we de gok toch te nemen en te gaan. Voordeel is ook dat we dan niet als een kreeft terug zouden komen.

Inderdaad bleek het wat helderder te zijn dan in Long Beach, dus besloten we eerst de handdoeken maar even neer te leggen en eventjes te gaan liggen. We hoopten dat het dan nog wat verder zou opentrekken, zodat we nog wat leuke foto’s konden maken. Helaas bleek het tegenovergestelde het geval, de lucht trok juist meer dicht, alhoewel je de zon nog wel kon bespeuren door de wolken heen.

Na een tijdje waren we het zat en zijn we een stukje langs de boulevard gaan wandelen.

Het is echt bijzonder om te zien hoeveel mensen daar aan het sporten zijn. Volleybal, ringen, trappen op en afrennen, fietsen, skateboarden… noem het maar op en ze zijn het aan het doen.

Op de terugweg in de auto bleek dat we toch best wel verbrand zijn (Marcel had naar mij geluisterd en zich ingesmeerd en ikzelf was eigenwijs geweest en dat moet ik nu voelen).

’s Avonds hebben we lekker (en goedkoop) gegeten in een Grieks restaurant. Ze deden daar meer aan tradities dan in Griekenland zelf, want we hebben heel wat borden kapot gegooid zien worden. Leuk om te zien, en dan ook vooral de lol die de mensen erin hadden.

Marcel heeft na thuiskomst nog wat avondfoto’s genomen, waarvan de onderstaande er 1 is.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.