Zondag 19 juni

Eerst een korte terugblik op zondag de 19e, de aankomst in Amerika. Een hele korte samenvatting van die dag is: wachten, wachten, wachten. Nee, haast moet je hier niet hebben ;).

Een kwartiertje eerder dan gepland, om kwart voor 1 landde ons vliegtuig op LAX. Daarna was het door tig controles heen (waar uiteraard mijn (Marcha) vingerafdrukken weer een probleem opleverden :D) en een uur a anderhalf uur later stonden we met onze bagage buiten, op weg naar de verhuurmaatschappij van de auto.

Uiteindelijk stonden we rond een uur of 4 in onze kamer. Lekker ruim, een mooi net bed en een prima badkamer. Het lijkt hier wel alsof er alleen maar dwergen wonen, want de wc’s zijn maar een cm of 40 hoog. 😀

Ons hotel ligt vlakbij de Queen Mary

Die dag hebben we verder niet zoveel meer gedaan. Even op bed gelegen om uit te rusten en ’s avonds zijn we op zoek gegaan naar een supermarkt. Waar je in New York om de 100 meter een ‘Duane Reade’ tegenkomt, lijken ze ze hier ergens te verstoppen op een plaats waar niemand komt. Het kost je dan ook een uur om er 1 te vinden, maar dan heb je ook wel 5 liter water… eindelijk.

Eten hoefden we niet meer te doen, we hadden die dag al 5x gegeten, dus we zijn daarna eigenlijk direct naar bed gegaan en om half 9 vielen onze luikjes al dicht.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. Kom maar op met de avonturen, ik wacht in spanning op meer verhalen van jullie 🙂

  2. Ik krijg spontaan heimwee van die foto's 🙂

    Veel plezier nog !

    Joost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *