Paar foto’s van skyline van Den Haag

Den Haag

Het kantoor waar ik werk in Den Haag heeft een prachtig uitzicht op de skyline in de binnenstad. De afgelopen twee jaar loop ik er al regelmatig aan te denken om de cameragear mee te nemen naar het werk om tijdens de zonsopgang en het blauwe uurtje wat platen te schieten, maar nooit kwam het er echt van. Was het niet bewolkt, dan was het wel helder en had ik de camera niet bij.

Tot eerder deze week, toen had ik er zowaar WEL erg in. En de resultaten mogen er best wezen, ook al is het licht niet het allermooiste wat je kan hebben, en moest ik achteraf best veel foto’s samenvoegen om nog een beetje lighttrails in de foto’s te krijgen. Maar wie weet, wellicht binnenkort nog een keer, of anders over een half jaartje weer 😉 En misschien waag ik dan ook hoger dan de tiende verdieping een poging… 🙂

Den Haag

Den Haag

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *