IJs in Kinderdijk

De afgelopen week is koning winter even langs geweest in Nederland. Het begon met een aantal dagen flinke sneeuwval, gevolgd door bijna een week lang temperaturen ver onder nul.

Deze weersomstandigheden moest ik natuurlijk zeker een keertje gaan benutten met de camera, en dat heb ik dus ook afgelopen donderdagochtend tijdens zonsopgang gedaan. Ik was, eenmaal ter plaatse, zeker niet de enige fotograaf; maar aangezien ik in de buurt woon hoefde ik niet zo heel nodig in de rij aan te sluiten om een cliche foto vanaf het bekende steigertje te maken 😉

Na thuiskomst gelijk de PC aan het werk gezet om te kijken wat er van terech was gekomen, en er zat toch nog aardig wat moois tussen…

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *