De Wijnhaven te Rotterdam

Wijnhaven

 

Doordat ik er redelijk dichtbij woon, kom ik eigenlijk best wel met enige regelmaat in Rotterdam om te gaan fotograferen, en ik heb ondertussen al best wel veel mooie plekken gevonden. Één van deze plekken, de Wijnhaven, had ik JAAAAREN geleden al eens gefotografeerd samen met mijn broer Martijn. Echter toen was ik nog niet helemaal tevreden en besloot ik nog eens terug te gaan.

Gisteren was het eindelijk zover: wederom samen met Martijn ging het richting de stad. Na geparkeerd te hebben op het Noordereiland en een kleine tien minuutjes lopen stond ik al op de brug die de Wijnhaven in tweeën splitst. Aan de ene kant uitzicht op ‘The Red Apple’  en aan de andere kant uitzicht op oude binnenvaartschepen, het Witte huis en de Willemsbrug.

Kortom een prima foto-spot, en ik kwam dus thuis met een paar prima platen. Zeker omdat de lucht op een gegeven moment schitterend gekleurd was rond zonsondergang, de camera draaide overuren.

Helaas stond je vanaf deze plek wel dusdanig dicht op The red apple dat ik de camera flink moest kantelen om het er geheel op te krijgen. Dit resulteerde helaas in een flink vervormde foto, die nogal wat nabewerking nodig had. Gelukkig was het eindresultaat meer dan prima.

 

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *