Reisverslag: Kroatië Juni 2015 – Rovinj

IMG_1476

Zoals ik in de vorige post al schreef ging ik na de Plitvice meren richting Rovinj. Hier kwam ik helaas op een wat treurige camping; waar de trekkersplekken weggestopt waren op een gigantisch hobbelig en schots/scheef terrein dat niet erg relaxed was. Daarnaast hebben ze me een poot uitgedraaid met het verkopen van WIFI-codes die het later naar bleek alleen bij de dure plaatsen voor de caravans en strand goed deden.

Over mijn verblijf kan ik redelijk kort zijn; ik ben er slechts 2 nachten gebleven en dat was eigenlijk meer dan zat. De dag na aankomst besloot ik met het taxibootje naar Rovinj te varen. Een redelijk makkelijke en snelle manier van vervoer hier; je komt midden in de stad terecht en je hebt geen parkeerproblemen.

IMG_1483

Het stadje Rovinj is best leuk om in rond te lopen met zijn oude straatjes en gebouwen. Ook zijn er best veel terrasjes om wat te eten of drinken. Aangezien het wederom erg heet was besloot ik het rondwandelen al snel voor gezien te houden en een terras op te zoeken. Hier een paar lekkere ijskoffies gedronken en een lekkere fruittaart op.

IMG_1481

Omdat de watertaxi vanaf 13:00 ook siesta ging houden besloot ik het niet al te laat te maken en tegen kwart voor 1 ging ik weer richting de haven. Hier heb ik nog snel even op de markt mijn laatste kuna’s omgeruild voor een flesje olijfolie (best lekker, met knoflook,  chili en rozemarijn!!!) en daarna kon ik weer richting de camping.

De rest van de dag heb ik een beetje zitten relaxen bij de tent, omdat het veels te heet was om wat actiefs te doen.

Uiteraard ’s avonds nog even een zonsondergang fotosessie gehouden, net zoals de avond ervoor trouwens.

IMG_1452 IMG_1439 IMG_1431 IMG_1562-HDR IMG_1542-HDR IMG_1526-HDR IMG_1523-HDR IMG_1489 IMG_1486 IMG_1472 IMG_1461 IMG_1459

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *