Fotografie portfolio

In de loop der jaren heb ik een aardige fotografieportfolio opgebouwd. Deels door de reizen die we gemaakt hebben, deels door dedicated fototripjes.

De beste van deze foto’s zet ik op foto-deelsite Flickr. Zie hieronder de meeste recente van deze foto’s. Klik op een foto om een vergroting te zien.


5 reacties

 1. Leuk je foto’s van flickr op je site
  kun je ze niet centreren op de pagina,
  dat oogt beter denk ik dan zo links uitgelijnd
  is misschien ook een idee voor mijn blog, hoef ik niet steeds nieuwe blogs aan te maken, gaat zoveel tijd in zitten, op flickr post ik toch bijna dagelijks een foto.

  Groeten, Bram

 2. heb inmiddels je idee overkomen Marcel, maar mij lukt het niet er een comment box onder te krijgen, ben nog aan het zoeken hoe ik dit voor elkaar kan krijgen.

  Deze site draait toch ook op WordPress, dan kun je in de opmaak op de foto klikken en en dan krijg je een optie om de foto te centreren, als je op het potloodje klikt krijg je nog meer opties.

 3. Prima werk.

 4. Dag Marcel,
  Voor een podcast over Prachtige Productielandschappen van het Stimuleringsfonds zouden we graag ook een beeld van de Donkse Laagten ter illustratie willen gebruiken. Gaat om IMG_9506-HDR.jpg
  Hoe kunnen we dit netjes doen?

  Met vriendelijke groet,
  Ivo de Jeu
  stafmedewerker Actieprogramma Ruimtelijke Ontwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *