Rondje door historisch Schiedam

Schiedam

Al een poosje wilde ik graag eens terug naar het stadje Schiedam, ten Westen van Rotterdam. Dit omdat ik vorig jaar al reeds bij de Nolet-distilleerderij was geweest, maar toen te weinig tijd had om ook nog naar het oude stadscentrum te gaan.

Het oude centrum van Schiedam wordt als eerste gekenmerkt door de Schie in combinatie met een paar oude grachten en de oude architectuur zoals het oude stadhuis, de oude bibliotheek en het zakkendragershuisje. Daarnaast bevinden zich ook nog enkele oude molens en het jenevermuseum zich binnen de stadsgrenzen.

Schiedam

 

Afgelopen Zondag besloot ik hier duus tegen zonsondergang heen te rijden, en het was al met al een geslaagde avond qua fotografie. Ik geen superspectaculaire stormluchten, maar wel een prachtig blauw uurtje en tevens erg mooi warm licht in het gouden uurtje vlak voor schemering. Al met al leverde dit best mooie platen op.

Schiedam

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *